Ons Team

Wij zijn Stevin Technology Consultants

Activating Potential

Talentontwikkeling
We zijn nooit uitgeleerd
Bij Stevin werken professionals die hard willen groeien. We zijn er dan ook op gericht om onze consultants maximaal te ondersteunen in hun ontwikkeling. We activeren het potentieel van nieuw talent door een broedplaats te bieden waarin ze alle ruimte krijgen om te exploreren. We moedigen ze elke dag aan om lef te tonen en tot spraakmakende oplossingen te komen.

Wat is jouw ambitie?
We ontmoeten graag nieuw talent
Ben je nieuwsgierig geworden naar Stevin als werkgever en collega? Voel je je uitgedaagd door de klanten waarvoor we werken en de opdrachten die we doen? Ben je gedreven om jouw talent in te zetten Ă©n te ontwikkelen? We maken graag kennis.

Meet the team

Intelligentie, lef en sensitiviteit staan centraal bij onze consultants. Deze combinatie stelt ze in staat om scherpe probleemanalyses te maken en tot innovatieve oplossingen te komen. De oprechte interesse in de klant zorgt voor duurzame relaties.
Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op.

Terug naar team Roberto Balzarelli

Roberto Balzarelli LinkedIn Profile

It always seems impossible until it's done

Roberto gelooft dat met de juiste voorbereiding en positieve mindset elk project succesvol kan zijn.

Zijn Italiaanse en Nederlandse achtergrond vind je terug in zijn persoonlijkheid. Gepassioneerd en innemend gecombineerd met een scherpe blik op de wereld en een directe vorm van communicatie.

Als project manager kenmerkt Roberto zich door het stellen van heldere doelen, een hoge dosis energie en een focus op samenwerking met het team.

Zijn achtergrond in de luchtvaart industrie en analytische denkvermogen stellen hem in staat om complexe problemen terug te brengen naar de kern. Dit vind je terug in de grote hoeveelheid succesvolle root cause analyses die Roberto heeft uitgevoerd.

Roberto werkt graag met diverse teams. Van board of directors tot aan productie personeel op de vloer. Hij zorgt voor de juiste toon om zijn boodschap over te brengen, weet het team te enthousiasmeren en gezamenlijk een oplossing te bereiken.

Buiten werktijden om is Roberto een fanatiek squasher en spendeert hij veel tijd aan het uitbreiden van zijn muzikale collectie.

Terug naar team
Terug naar team Nick Bel

Nick Bel LinkedIn Profile

Today’s accomplishments were yesterday’s impossibilities

|

Al van jongs af aan is Nick gefascineerd door logistieke processen, in het bijzonder die van de publieke infra. De ambitie om deze systemen beter te begrijpen en te willen verbeteren loopt als een rode draad door zijn loopbaan. En hij haalt veel plezier uit het identificeren, uitwerken Ă©n implementeren van innovatieve verbeterkansen.

Nick combineert op een slimme manier beschikbare kennis, data en informatie met elkaar. Een oplossing is volgens hem pas compleet als de benodigde gegevens toegankelijk zijn voor de eindgebruikers en de werkwijze is geïmplementeerd. En dit alles met een positief kritische aanpak en een ‘can do’-instelling. Door op een betrokken en plezierige manier met zijn collega’s samen te werken, inspireert Nick zijn omgeving om het maximale uit elke dag te halen.

In zijn vrije tijd is Nick vaak te vinden op de Amsterdamse voetbalvelden en hardlooproutes. Tijdens de zomermaanden zit hij graag op de wielrenfiets, onder andere voor het beklimmen van de bekendere Europese wielercols.

Terug naar team
Terug naar team Luca Bearzatto

Luca Bearzatto

Challenges are overcome from the inside out, and not the other way around

Luca is ervan overtuigd dat alle oplossingen beginnen met ‘domme’ vragen. Door zijn analytische manier van denken worden deze vragen gaandeweg steeds gerichter en ‘slimmer’. Ook laat Luca zich, in zijn zoektocht naar een scherp resultaat, niet snel afleiden door randzaken en zorgt hij ervoor dat zijn teamleden deze focus ook behouden.

Luca heeft ervaring in een breed scala aan datavraagstukken en -visualisaties, specifiek op het gebied van assetmanagement. Zijn Italiaanse bloed zorgt ervoor dat hij snel contact maakt met mensen en erg enthousiast is. Hoog-over strategisch of diep-inhoudelijk, monteur of manager, het maakt Luca niet uit: hij praat graag over van alles en zoekt daarin een communicatiestijl die anderen op hun gemak stelt.

In zijn vrije uren is hij fanatiek hockeyer en coacht hij ook al ruim 10 jaar hockeyteams. Verder vind je hem minimaal één keer per jaar op de piste om te skiën en kun je hem altijd wakker maken voor een goede pot schaak.

Terug naar team
Terug naar team Rodi van den Bergen

Rodi van den Bergen

Een welomschreven doel is het geheim van duurzaam succes

Rodi is een enthousiaste, gedreven teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die zaken voor elkaar krijgt. Zoals Rodi communiceert, benadert hij ook zijn projecten: open, direct en met een grote mate van nieuwsgierigheid. Hij doorgrondt complexe problemen snel en haalt de kern eruit.

Rodi houdt zich graag bezig met vraagstukken met grote maatschappelijke impact rond het thema duurzaamheid. Het liefst complexe problemen met een hoog abstractieniveau en onzekere toekomstvariabelen, waarin de vertaling van doelen naar een plan centraal staat.

In zijn vrije tijd verlegt Rodi graag zijn horizon door te reizen. Het liefst bezoekt hij Latijns Amerika vanwege de open cultuur en de mogelijkheid zijn Spaans te verbeteren.

Terug naar team
Terug naar team Arnoud de Beer

Arnoud de Beer LinkedIn Profile

Samen resultaten neerzetten die ertoe doen.

Arnoud is een verbindende projectmanager met visie en gedegen technisch doorzicht. Hij legt makkelijk contact waarmee hij de daadwerkelijke probleemstelling weet te doorgronden en de juiste oplossing weet te vinden. De technische kant van een project vindt hij gaaf, maar de verbinding tussen mens (gedrag) en techniek fascineert hem elke keer weer.

Arnoud is gelukkig getrouwd en de trotse vader van twee dochters. Hij houdt van het bourgondische leven en deelt dit graag door bijvoorbeeld een mooi maal voor familie en vrienden te bereiden. Verdere inspiratie en ontspanning haalt hij uit het buitenleven met zijn twee honden. Hij is een internationaal onshore en offshore projectmanager met 13 jaar ervaring binnen de olie & gas- en de energiesector. Door zijn verscheidenheid aan rollen en afdelingen binnen het energiebedrijf Essent, kan hij de hele energieketen overzien inclusief de stafafdelingen. Veranderingen moeten duurzaam zijn en als interne change management coach heeft hij ook collega’s geholpen dit te realiseren.

Terug naar team
Terug naar team Reinoud Blom

Reinoud Blom

Reinoud houdt van het ontrafelen van complexe vraagstukken, waarbij hij graag een door data en modellen gedreven analyse in een groter geheel plaatst om tot de optimale uitkomst te komen voor de betrokken partijen. Hij is stressbestendig, werk graag in prestatiegerichte enthousiaste teams, en opereert op basis van openheid en redelijkheid. Zijn studie Industrial Engineering & Management heeft hem perfect voorbereid op werken bij Stevin: het raakvlak van technologische kennis en organisatorische vaardigheden. Zijn strategische en analytische vaardigheden heeft hij verder ontwikkeld bij the Boston Consulting Group, alvorens bij Stevin meer de focus te zoeken waar hij echt blij van wordt: slimme oplossingen vinden met een grondslag in de technologie. Zijn interesse is het grootst voor vraagstukken rond de energietransitie, en wat hiermee raakvlak heeft: mobiliteit en duurzaamheid.

Naast werk sport hij heel graag, in teamverband bij basketbal, en skiënd en lopend op avontuur in de bergen.

Terug naar team
Terug naar team Dion Boertien

Dion Boertien LinkedIn Profile

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together

|

Mens & techniek, verbinding & resultaat. Combinaties waar Dion energie van krijgt. Door zijn focus op zowel de zachte als harde kant weet hij tot een duurzaam resultaat te komen. Hij houdt ervan als de wereld in beweging is; stilstand is achteruitgang, al kan Dion soms ook bewust vertragen om uiteindelijk sneller of beter het beoogde doel te bereiken. Hij kan dit door overzicht te hebben en het doel scherp te houden.

Dion is nuchter, open, sociaal, maakt complexe zaken graag simpel, geniet van samenwerken en is resultaatgericht. Hij is de persoon die alle lagen en expertises van een organisatie met elkaar verbindt en elkaar laat begrijpen, om zo het beste resultaat te behalen. Capaciteiten waar hij in zijn studie Technische Bedrijfskunde en verschillende leidinggevende functies binnen ProRail veel ervaring mee heeft opgedaan.

Dion woont met zijn vrouw en zoon in Amersfoort. Naast het werk geniet hij van muziek maken, sporten, kerk en gezelschapsspellen. Winnen is bij dat laatste voor hem de enige optie, het liefst in teamverband.

Terug naar team
Terug naar team Joost Böggemann

Joost Böggemann

I never lose, I either win or learn

|

Joost is een wereldburger die zijn ervaring en capaciteiten wil inzetten voor gepassioneerde teams die duurzame oplossingen willen realiseren. Zijn hands-on start van zijn carriĂšre destijds, helpt hem nu om in complexe strategische projecten ook de dagelijkse realiteit van de betrokken uitvoerenden te snappen en daarop te anticiperen om tot succesvolle project implementaties te komen. Het liefst acteert hij zowel op de technische - bedrijfskundige “as” alsook op de strategische - realisatie “as”. Na veel project en bedrijfs -ervaring over de hele wereld heeft hij nu de passie om de eigen Nederlandse infrastructuur te helpen met verduurzaming en efficiencyverbeteringen, zoals bijvoorbeeld de inzet van waterstof. Heldere communicatie, logische visuele weergaven en gepassioneerd teamwork zijn voor hem kern-factoren in werk. Met ervaring in Business Development, Project Management en Construction Management in diverse industrieĂ«n (o.a. Energie, Havens, Afval, Maritiem) wil hij klanten helpen met hun dagelijkse uitdagingen! Zijn vrije tijd vult hij graag met zijn gezin, vrienden, zeilen en klussen.

Terug naar team
Terug naar team Axel Booij

Axel Booij LinkedIn Profile

Aim for the stars. Even if you miss you are still among them!

Axel is opgeleid tot civiel technisch ingenieur aan de Technische Universiteit Delft, met als specialisatie Construction Management and Engineering. Hij heeft ervaring opgedaan op de raakvlakken tussen de verschillende partijen in de keten en houdt zich bezig met interne procesoptimalisaties.

Van nature is Axel analytisch sterk, competitief en resultaatgericht. In combinatie met zijn empathisch vermogen zorgt dit ervoor in een vroeg stadium de gezamenlijke doelstelling helder voor ogen te krijgen. Dit dient als basis om met een goed doordacht plan de gestelde doelen in praktijk te brengen. Op de juiste momenten kunnen vertragen en versnellen dragen ertoe bij samen de hoogst haalbare prestatie neer te zetten.

Terug naar team
Terug naar team Rein Boshuisen

Rein Boshuisen LinkedIn Profile

Techniek als middel om gezamenlijk je einddoel te realiseren

Rein is een ambitieuze projectmanager die in teamverband gaat voor het beste resultaat. Daarin schakelt Rein tussen technisch inhoudelijk niveau en organisatieniveau om zo de diverse mensen en teams met elkaar te verbinden. Door zijn werktuigbouwkundige achtergrond is hij in staat om technisch inhoudelijk mee te denken en advies te geven, maar tegelijkertijd de organisatiebelangen in het oog te houden. Rein heeft brede ervaring in de private en publieke sector op het gebied van technologie en ICT en heeft een persoonlijke interesse voor innovatieve technologie, duurzaamheid en IT.

Buiten zijn werk zeilt Rein graag, zowel in wedstrijd als recreatief verband. Tijdens zeilwedstrijden speelt sportiviteit een grote rol, iets wat Rein in zakelijk opzicht ook erg belangrijk vindt.

Terug naar team
Terug naar team Albert-Jan Egmond

Albert-Jan Egmond LinkedIn Profile

Het is makkelijk om dingen moeilijker te maken, maar moeilijk om dingen makkelijker te maken!

Albert-Jan is een betrokken, gedreven en enthousiast mensen mens, hij is altijd op zoek naar de perfecte verbinding waarmee alle betrokkenen een win win kunnen halen. Hij doorgrondt problemen graag totaal, om vervolgens met de beste oplossing te komen.

Albert-Jan haalt zijn ontspanning en zijn inspiratie uit de natuur en is daarnaast regelmatig aan het sporten om geestelijk en lichamelijk in conditie te blijven. Hij heeft een lieve vriendin, is vader van 2 kinderen en heeft een hond. Hij is inmiddels al meer dan 15 jaar als ondernemer actief, waarvan een deel als oprichter en directeur van Stevin. Hij heeft zijn eerdere werkervaring opgedaan bij technologie concerns Stork en Ascom en is na enkele leidinggevende posities uiteindelijk voor zichzelf begonnen.

Terug naar team
Terug naar team Wyona Boers

Wyona Boers LinkedIn Profile

Use your work to build the people, not the people to build your work - Jack Hyles

Wyona beweegt zich in iedere omgeving enthousiast en gedreven, met vaak als doel een gehele groep een hoger niveau te laten bereiken dan initieel verwacht werd. Dit doet ze zowel de zakelijke omgeving als in het onderwijs.

Met haar ervaring in de procesindustrie en haar grote verantwoordelijkheidsgevoel stapt ze niet aan de kant voor complexe vraagstukken waarin techniek en organisatie nauw verwikkeld zijn. Haar kracht is om het doel altijd scherp voor ogen te houden terwijl de belangen van de omgeving en de direct betrokkenen zeer verdeeld zijn.

Haar vrijetijd besteedt ze graag aan buitensport, kerk, lesgeven en lezen. Tegenstrijdig genoeg denkt ze het liefst onder de douche uitgebreid na over het vergroten van waterbewustzijn.

Terug naar team
Terug naar team Ingmar Bolderink

Ingmar Bolderink

Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships

|

Ingmar heeft een voorliefde voor de publieke infrastructuur en een fascinatie voor data. Zijn doel is om deze twee werelden bij elkaar te brengen. Dit wil hij bereiken door met klanten in deze sector, vanuit de grote hoeveelheid data die ze hebben, betekenisvolle inzichten op te doen. Vanuit daar advies geven en daadwerkelijk verandering te bewerkstelligen.

Ingmar haalt het beste uit zichzelf door de interactie met anderen. Samenwerken geeft hem energie heeft om vast te bijten in de meest complexe problemen. Het vinden van de win-win situatie voor alle betrokkenen geeft Ingmar de grootste voldoening.

Hij heeft in de afgelopen jaren veel kennis opgedaan van innovatieve projecten in de spoorsector, zowel in Nederland als over de grens. Hij heeft projecten gedaan waarbij zijn handen vies werden tot ingewikkelde vraagstukken met allerlei stakeholders. Het belangrijkste wat hij hiervan geleerd heeft is, is dat je de operationele processen pas kan verbeteren als je echt begrijpt hoe het in de praktijk werkt.

Ingmar zit buiten werk graag op de mountainbike en gaat minimaal Ă©Ă©n keer per jaar daar de bergen.

Terug naar team
Terug naar team Martijn Frijns

Martijn Frijns LinkedIn Profile

It is always the simple that produces the marvelous

Martijn is een betrokken consultant met een achtergrond in zowel werktuigbouwkunde als bedrijfskunde. Innovatie en continue verbetering zijn twee van zijn persoonlijke drijfveren. In het bijzonder ligt zijn passie bij de ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things. Enerzijds omvat dit de data-gedreven processen die hiermee gepaard gaan, en anderzijds de mogelijkheden die deze ontwikkelingen teweegbrengen voor innovatieve businessmodellen.

Zijn analytische vaardigheden stellen Martijn in staat om snel tot de kern van problemen te komen. In uitdagende situaties brengt hij graag de juiste mensen en kennis bij elkaar, om een oplossing te bereiken die een optimum creëert voor alle betrokken partijen. Door zijn multidisciplinaire achtergrond is hij effectief inzetbaar op het snijvlak van organisatie en techniek.

Terug naar team
Terug naar team Dick Bruin

Dick Bruin LinkedIn Profile

Everything is possible, dream, believe, act, achieve!

Door de combinatie van een technische en beleidsmanagement gerichte studie, een brede werkervaring en sociale curriculaire activiteiten heb ik geleerd om verbindingen tussen complexe vraagstukken en belangen van de betrokken belanghebbenden te bouwen. Ik ben daarnaast door mijn topsportmentaliteit een gedreven persoon die ervan houdt te werken in multidisciplinaire en multiculturele teams, om gezamenlijk een hoger doel te bereiken.

Terug naar team
Terug naar team Camiel van der Burg

Camiel van der Burg LinkedIn Profile

Leer niet om te werken, maar werk om te leren

|

Camiel houdt van problemen waarvan de oplossing er Ăšcht toe doet. Door zijn achtergrond en analytische instelling komt Camiel snel tot de kern. Uitgangspunt voor hem is dat mensen bij de oplossing betrokken worden en samen leren.

De 12 jaar vóór Stevin heeft Camiel gewerkt en geleerd in de machine-industrie en in de spoorsector. Als projectmanager en lijnmanager heeft hij in verschillende opdrachten en rollen zijn bijdrage geleverd. Meestal in een praktische no-nonsense context. Altijd met hart voor de mensen die de uitdaging aangaan.

Camiel woont met Marceline samen in West-Betuwe. Hij zingt graag en het liefst met zijn Close Harmony koor. Daarnaast is hij graag buiten en meestal op sportieve wijze: racefietsen, wandelen of hardlopen.

Terug naar team
Terug naar team Robin Coester

Robin Coester LinkedIn Profile

Good people bring out the best in people.

Robin is een gedreven professional die ernaar streeft een optimaal resultaat te behalen met de organisatie die hiervoor aan de lat staat. Een belangrijk uitgangspunt is dat Robin uitgaat van de sterkte in de mensen en deze samen zo effectief mogelijk inzet. Uit zijn ervaringen de afgelopen 10 jaar in onder andere de spoorsector, procesindustrie en high tech maakindustrie blijkt dat organisaties die een “structurele sprong” willen maken, te maken krijgen met impactvolle ups en downs voordat het eindresultaat behaald wordt. Juist het teweeg brengen van benodigde veranderingen, het gezamenlijk ervaren en het uiteindelijke behalen van successen, is een intrinsieke drijfveer voor Robin, waarbij sportiviteit hoog in zijn vaandel staat. In zijn vrije tijd begeleidt hij een jeugdvoetbalteam op eenzelfde wijze.

Terug naar team
Terug naar team Thijs de Groot

Thijs de Groot LinkedIn Profile

Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.

Samen resultaten behalen waar we trots op kunnen zijn, daar krijgt hij energie van. Voor Thijs zijn gezelligheid en sfeer, maar ook presteren en kwaliteit belangrijk. Kort samengevat is hij technisch en analytisch, en tegelijkertijd sociaal en verbindend. Hij is oprecht, betrouwbaar en authentiek, waardoor hij fijn samenwerkt en makkelijk te volgen is.

Door zijn studie werktuigbouwkunde heeft hij een brede technische kennis en interesse opgebouwd. Deze zet hij graag in op het raakvlak van technologie en business. Zo heeft hij succesvol een aantal consultant en project- en programmarollen bij technische bedrijven vervuld.

Hij geniet van afwisseling. Het ene moment brengt hij graag de juiste mensen bij elkaar en zorgt hij dat we samen in de juiste richting werken, het ander moment verdiept hij zich graag in een analytisch, complex probleem. ​Hij kan zaken van verschillende kanten bekijken zonder bevooroordeeld te zijn. Zo maakt hij met rust een analyse en komt hij tot een passende oplossing.

Terug naar team
Terug naar team Wilan Hartwig

Wilan Hartwig LinkedIn Profile

Het system overzien door middel van inzicht in de details is waar Wilan warm voor draait. Hij is een gedreven systeemdenker die met zijn psychologische achtergrond het menselijk aspect in een systeem zeker niet over het hoofd ziet. Door zijn inlevingsvermogen en oprechte interesse weet hij mensen met elkaar te verbinden en zo het optimale uit een oplossing te halen. Door middel van zijn master in Complex Systems Engineering and Management kan hij systemen overzichtelijk en begrijpelijk weergeven.

Wilan heeft naast psychologie ook technische bestuurskunde gestudeerd. Waar hij een passie voor de energietransitie heeft ontwikkeld. Met deze achtergrond probeert hij een brug te slaan tussen techneuten en het management. Dit heeft hij tot uiting gebracht in zijn afstudeeropdracht waarbij hij onderzoek deed naar verschillende passende marktstructuren in de toekomstige regionale warmte-infrastructuur in Zuid-Holland.

Voor hem ligt de toekomstige uitdaging in het in kaart brengen en vertalen van verschillende complexe systemen die met elkaar moeten samenwerken. Mede hierdoor moet iedere laag in de organisatie verbonden worden en bijdragen aan de oplossingen die voor ogen zijn.

Terug naar team
Terug naar team Steven Hoog

Steven Hoog LinkedIn Profile

Een team is meer dan de som der individuen

Werken in teamverband is het mooiste dat er is. Samen de uitdaging aan gaan, samen committeren om tot oplossingen komen, samen de eindstreep van een project halen. Steven is een echte teamspeler, die een goede samenwerking in goede harmonie tussen alle projectleden hoog in het vaandel heeft staan. Het functioneren van een team is namelijk meer dan een optelsom van de kwaliteiten van de individuele teamleden. Door zijn rol als trainer/coach van het eerste team van de Delftsche Studenten Hockey Club, het team waar Steven 6 jaar als speler voor uit kwam en de club waar Stevin hoofdsponsor van is, heeft Steven ook buiten het werk ervaring met het aansturen, begeleiden en vormen van een team.

In de vijf jaar dat Steven bij ingenieursbureau ImProvia gewerkt heeft, heeft hij zeer veel ervaring opgedaan in grote (infrastructurele) UAV-GC projecten. Enerzijds als projectleider, anderzijds als Systems Engineer en/of contractmanager. Door zijn ruime ervaringen met UAV-GC, kan hij juist projecten met deze contractvorm naar een hoger niveau tillen. Ook als projectmanager staat Steven zijn mannetje, dankzij de verschillende projecten en rollen die hij gedaan heeft. Het brede en verschillende pallet aan projecten in verschillende omgeving waarin Steven gewerkt heeft (van aanleg van snelwegen, tot de renovatie van Thialf en van bagagesystemen tot waterzuiveringsinstallaties), toont aan dat hij het onbekende niet schuwt en door snel te schakelen snel projectkennis kan opdoen.

Buiten zijn werk is Steven erg sportief ingesteld. Hockey is zijn grote passie, de laatste jaren is daar hardlopen aan toegevoegd, resulterend in het lopen van de marathon van Amsterdam. Het werken in teamverband (hockey) en de uithoudingsvermogen en discipline van het hardlopen zijn kenmerken die Steven ook in zakelijk verband erg belangrijk vind.

Terug naar team
Terug naar team Peter Hovestad

Peter Hovestad LinkedIn Profile

Waarom moeilijk doen als het samen kan

Als consultant krijgt Peter energie van het samenbrengen van de juiste mensen om gezamenlijk te werken aan het verbeteren en het optimaliseren van bestaande processen en systemen.

Hierbij gaat hij altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Door middel van zijn inzet en enthousiasme probeert hij betrokkenheid te creëren om zo een echt winning team neer te zetten.

De ervaringen als consultant binnen diverse complexe infrastructuurprojecten hebben hem geleerd dat het essentieel is om efficiënt samen te werken en vanaf het begin gezamenlijk een duidelijk doel te formuleren. Om dit doel te bereiken is het belangrijk dat de verwachtingen en verantwoordelijkheden binnen het team helder zijn vastgelegd. Hierbij speelt een pragmatische aanpak een belangrijke rol, waarbij processen ondersteunend zijn aan de techniek.

Door sportief samen te werken, betrokken te zijn en helder te communiceren is Peter er van overtuigd dat gezamenlijk complexe problemen kunnen oplossen en zo de publieke infrastructuur klaar kunnen maken voor de toekomst.

Terug naar team
Terug naar team Anna Klamer

Anna Klamer LinkedIn Profile

De kunst van eenvoud is een puzzel van complexiteit

|

Maar zelfs de moeilijkste puzzel heeft een oplossing!

Complexiteit vertalen naar eenvoud is voor Anna een favoriete uitdaging. Deze vertaling doet zij dan ook het liefst op een creatieve manier dat is terug te zien in haar communicatie en oplossingen.

Tijdens de afstudeerfase van de master Construction Management and Engineering aan de Technische Universiteit Delft is haar interesse ontstaan in assetmanagement in de infrastructuursector. Tijdens deze fase ontwikkelde zij een succesvol assetmanagementproces door rekening te houden met de belangen van alle managementniveaus. Zo wist zij assetmanagement naar een hoger niveau te brengen.

Anna is enthousiast, analytisch en gestructureerd. Zij streeft altijd naar verbetering en doordat zij leergierig is verbreed zij haar blik om zo op zoek te gaan naar vernieuwende oplossingen.

Terug naar team
Terug naar team Adriano van der Kleij

Adriano van der Kleij

Het zijn de mensen die de technologie maken

|

Adriano is gedreven om de samenwerking tussen mensen en techniek te verbeteren.

Om te doorgronden hoe processen beter kunnen, gaat hij het graag het gesprek aan met verschillende afdelingen binnen een organisatie. Hij wordt vaak gezien als de verbinder. Wat hierbij helpt is dat hij van nature erg nieuwsgierig is naar wat iemand drijft. Daardoor maakt hij echt contact. 

Na zijn studie werktuigbouwkunde aan de TU Delft is Adriano gaan werken in de chemische industrie en heeft vervolgens de overstap naar de duurzaamheidssector gemaakt. Hij heeft complexe projecten geleid, waaronder de opzet van een netwerk voor duurzame brandstoffen. Het geeft hem veel energie om ideeën en concepten naar tastbare resultaten om te zetten.

In zijn vrije tijd wisselt hij graag het gezellige Rotterdamse stadsleven af met rust in de natuur. Dat doet hij het liefst samen met zijn vrouw Jolijn en zoon Juliaan. Daarnaast staat hij graag in de keuken om op zoek te gaan naar bijzondere combinaties van ingrediënten, waarmee hij zijn vrienden vaak weet te verrassen.

In zijn vrije tijd wisselt hij graag het gezellige Rotterdamse stadsleven af met rust in de natuur. Dat doet hij het liefst samen met zijn vrouw Jolijn en zoon Juliaan. Daarnaast staat hij graag in de keuken om op zoek te gaan naar bijzondere combinaties van ingrediënten, waarmee hij zijn vrienden vaak weet te verrassen.

Terug naar team
Terug naar team Anna Klein

Anna Klein LinkedIn Profile

All of science is nothing more than the redefinement of everyday thinking. We can not solve our problems with the same thinking we used when we created them.

Alles is verbonden - dat is voor Anna meer dan een mantra. Verbindingen leggen tussen gebeurtenissen en thema's die op de eerste blik geen verband lijken te hebben typeert Anna. Vanuit deze blik komt zij met creatieve oplossingen op complex lijkende vraagstukken. Ze krijgt veel energie van het verenigen van haar teams en het motiveren van hen om woorden te vertalen naar acties. Dit doet ze met een aanstekelijk enthousiasme. 


In haar werk haalt Anna dus vooral energie uit uitdagingen die om een andere manier van werken vragen. In haar vorige baan als project Consultant bij Balance - Advies, Interim, Projecten heeft Anna in verschillende projecten de uitvoeringskant leren kennen en managen. Hierdoor weet zij de belangen van alle projectpartners bij elkaar te brengen om tot een optimaal resultaat te komen. Zo heeft zij in haar rol als Adviseur Assetmanagement mogen bijdragen aan het harmoniseren van de Duitse en Nederlandse assetmanagement-strategie van TenneT TSO. Daarnaast is Anna heel flexibel. Zij is de uitdaging aangegaan om drie jaar geleden het Duitse LĂŒneburg te verlaten en naar Nederland te verhuizen. Zij wist zich snel aan een nieuwe cultuur, taal en omgeving aan te passen. Continue nieuwe dingen blijven leren en uitdagingen opzoeken hoort voor haar bij een goed leven.


Ook naast haar werk is Anna een echte doorzetter. Door een achtergrond in verschillende topsporten weet Anna dat teamplay, goed zelf-management en vooral eigen verantwoordelijkheid en initiatief nemen cruciaal zijn om in sport, maar ook in het dagelijks leven succesvol te zijn. Anna heeft aan een wereldkampioenschap deelgenomen en is op dit moment op nationaal niveau aan het roeien (WL1x).

Terug naar team
Terug naar team Rick van Koppen

Rick van Koppen LinkedIn Profile

We can accomplish more together than we can alone

Rick is nieuwsgierig van aard, werkt graag samen in teams en is oprecht betrokken bij klanten. Hij hanteert een analytische en pragmatische aanpak om tot passende oplossingen te komen. Zijn prettige communicatie zorgt er voor dat deze oplossingen breed gedragen worden. 


Tijdens zijn studie Technische Bestuurskunde heeft hij zeer brede technische kennis en vaardigheden opgedaan. Deze vaardigheden worden door Rick ingezet op het snijvlak van techniek en maatschappij. In zijn tijd bij PwC en Strategy& heeft hij verschillende partijen in de energiesector geadviseerd over complexe onderwerpen als duurzaamheid, strategie en regulering.


Zijn vrije tijd vult Rick het liefst omringd door vrienden en familie. Daarnaast houdt hij zich graag bezig met lezen, het kraken van brain puzzels of is hij te vinden op het tennisveld.

Terug naar team
Terug naar team Jort Kuiper

Jort Kuiper LinkedIn Profile

Strive for continuous improvement, instead of perfection

Jort is altijd op zoek naar verandering die positief bijdraagt aan een organisatie, aan anderen en aan zichzelf. Hierbij maakt het niet uit of het een verbetering is door procesoptimalisatie, door een technische innovatie of dat een gedragsverandering zorgt voor het gewenste effect. Jort haalt zijn energie uit het samenbrengen van partijen met verschillende belangen. Hierbij is het helder bepalen van het gezamenlijk einddoel en het benoemen van het gemeenschappelijke belang essentieel. Hiermee wordt iedereen betrokken en wordt men meegenomen in de verandering. Dit combineert hij met een pragmatisch aanpak om tot het maximale resultaat te komen. Naast een technische achtergrond in transportkunde heeft Jort ook meerdere jaren ervaring in de ICT. Altijd handig in een wereld die steeds sneller digitaliseert.

Naast zijn werk is Jort veel op het hockeyveld te vinden en rent hij regelmatig lange afstanden. En als het kan zit hij in de sneeuw.

Terug naar team
Terug naar team Ellen van Loo

Ellen van Loo LinkedIn Profile

Terug naar team
Terug naar team Justin van Loon

Justin van Loon LinkedIn Profile

Set a goal so big you cannot achieve it until you grow into the person who can

|

Gedreven en energieke projectmanager met een mindset om dingen voor elkaar te krijgen, zelfs in complexe omgevingen met veel obstakels. Hierbij maak ik gebruik van mijn persoonlijke productiviteit en creativiteit. Ik werk vanuit een open en enthousiaste houding graag samen met anderen om te verbinden en tastbare, duurzame resultaten te behalen. Door een helikopterview ben ik in staat om de details te ontstijgen en het grotere geheel te blijven zien. 

Ik heb meerdere jaren ervaring met consultancy en project management in internationale en complexe omgevingen, waarin ik specialistische projecten rondom data architectuur en IT implementatie heb geleid, en heb gewerkt aan business-integratie en business-strategie vraagstukken. Mijn specifieke functionele kennis ligt bij informatiemanagement, kennismanagement, en leren in organisaties, en hoe dit organisaties kan helpen om zich te onderscheiden. 

Door mijn studie-achtergrond in 'Industrial Engineering & Management' en mijn ervaring als 'Technology Consultant' kan ik zowel de bedrijfsmatig/ economische als de technische/ inhoudelijke kant van organisaties doorzien en ik krijg er energie van om bruggen hiertussen te bouwen.

Terug naar team
Terug naar team Luuk van Loosdrecht

Luuk van Loosdrecht

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

|

Al vanaf jongs af aan is Luuk gepassioneerd door innovaties die bijdragen aan

een duurzame toekomst. Dit samen met zijn liefde voor Italie heeft hem doen

besluiten om na zijn studies Politicologie en Economie, in Milaan een Master in

Green Management & Energy te volgen. Hierna heeft hij een jaar in de Italiaanse

energiesector gewerkt, waar hij nieuwe business modellen rondom duurzame

energie en e-mobiliteit heeft ontwikkeld en uitgerold. Met zijn multidisciplinaire

achtergrond is Luuk goed in het denken op meerdere niveaus en in het

meedenken over integrale oplossingen. Dit is dan ook wat hij in de

energietransitie wil doen. Hij is ervan overtuigd dat scherpe

duurzaamheidsambities alleen gehaald kunnen worden van oudsher op zichzelf

opererende organisaties verbindingen leggen en hierin speelt hij graag een

actieve rol.

Zijn vrije tijd besteed Luuk het liefst buiten, dan wel op een Gletsjer, op het

voetbalveld of in de klimtouwen.

Terug naar team
Terug naar team Martijn Marijnen

Martijn Marijnen LinkedIn Profile

Impossible only means that you haven’t found the solution yet

Enthousiast en gedreven gaat Martijn te werk. Met een technisch-bedrijfskundige achtergrond en interesse in systems engineering en asset management heeft hij gewerkt aan verschillende projecten in infrastructuur. Nu ligt de focus op systems engineering in de maritieme sector. Hij houdt van aanpakken, werkt gestructureerd en verliest het doel niet uit het oog. Naast werken houdt Martijn veel van zeilen en wielrennen, en pakt hij in het weekend vaak een mooie klus aan.

Terug naar team
Terug naar team Jeffrey van Oostrom

Jeffrey van Oostrom LinkedIn Profile

Verandering is de enige constante. Zonder verandering sta je stil.

Jeffrey krijgt enorm veel energie van het samen mooie dingen doen. Technische kennis heeft hij opgedaan tijdens zijn studie Aerospace Engineering. In zijn tijd als docent en als projectmanager bij KPN en Ordina heeft hij geleerd hoe je mensen bij elkaar kunt brengen. Jeffrey combineert deze twee vaardigheden graag om complexe uitdagingen te doorgronden, oplossingen te vinden Ă©n tot uitvoering te brengen. Hij weet op verschillende niveaus enthousiasme te wekken en mensen te overtuigen dat er voor elk probleem een slimme, innovatieve en duurzame oplossing bestaat.

Terug naar team
Terug naar team Rogier Pennings

Rogier Pennings

You can never plan for the future by the past

|

Rogier is sterk in het verbinden van vakgebieden. Hij haalt energie uit het scheppen van orde in complexe situaties en het samen met stakeholders vinden van de best passende oplossing voor iedereen. Hij gelooft erin dat uitdagingen van vandaag met een frisse en open blik benaderd moeten worden, zodat ze de kansen van morgen worden.

Al vanaf zijn tiende is Rogier geĂŻnteresseerd in stedelijke ontwikkeling en mobiliteit. Na zijn studie Civiele Techniek aan de TU Delft heeft hij ervaring opgedaan bij de Verenigde Naties, diverse adviesbureaus en productiebedrijven in binnen- en buitenland. Hierdoor heeft hij technische problematiek van operationeel tot strategisch niveau ervaren.

Naast zijn werk is Rogier enthousiast hardloper en actief bij een social enterprise om het gebruik van plastic te verminderen. Hij is altijd op zoek naar nieuwe bijzondere plekken in andere landen.

Terug naar team
Terug naar team Bas Poelmann

Bas Poelmann LinkedIn Profile

Het beste middel om jezelf te leren kennen is proberen een ander te begrijpen.

|

Bas is een energieke consultant die zijn plezier haalt uit het samen behalen van resultaat. Daarbij vindt hij het belangrijk dat iedereen vanuit zijn kracht werkt, wat zich op de werkvloer uit in het achterhalen van de behoeftes van zijn omgeving om vervolgens op zoek te gaan naar de win-win. Vanwege zijn brede analytische achtergrond is hij snel in staat om de essentie te destilleren uit grote hoeveelheden data, wat hem helpt bij het oplossen van de complexe vraagstukken die onze klanten aandragen. In het dagelijks leven haalt Bas zijn energie uit gezelschapspellen, het lezen van een goede dosis fictie en de goal leeg houden als hockeykeeper, waar hij en zijn team druk bezig zijn met het omhoogklimmen in de divisies.

Terug naar team
Terug naar team Raymond Riet

Raymond Riet LinkedIn Profile

Words may inspire but only actions create change

Terug naar team
Terug naar team Bas van Schie

Bas van Schie

Je gaat het pas zien als je het doorhebt -Johan Cruijff

|

Met zijn achtergrond als natuurkundige is Bas een echte onderzoeker en gericht op het oplossen van technisch complexe vraagstukken. Hij is een specialist op het gebied van reliability engineering. Met name het optimaliseren van life-cycle costs, zoals in infrastructuurprojecten, vindt hij interessant. Daarnaast is hij altijd bezig met het vergroten van zijn kennis, maar ook het uitdragen en delen hiervan. Zo is hij bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Risicoanalyse en Bedrijfszekerheid.


In zijn vrije tijd doet hij o.a. aan wielrennen en Australian football, wat een verrassende keuze is voor een risicoanalist.

Terug naar team
Terug naar team Christiaan Sijmons

Christiaan Sijmons LinkedIn Profile

We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.

|

Uitdagingen aangaan en blijven leren zijn de persoonlijke drijfveren van Christiaan. Zijn passie ligt bij het blijvend verbeteren van organisaties. Verbeteren door organisatie- en innovatievraagstukken op te lossen en door de organisatie en de mensen klaar te maken voor verandering. Hierbij staat hij voor een doelgerichte en praktische aanpak, met een scherpe blik. Waarbij de aandacht uitgaat naar zowel de inhoud als naar de mensen.

Opgeleid als civiel ingenieur en met ruim zes jaar ervaring in een operationele projectenorganisatie, heeft hij een verscheidenheid aan projecten gerealiseerd; van infrastructurele en industriële bouwwerken tot het uitvoeren van implementatieprojecten. Aangevuld met een bedrijfskunde masteropleiding, heeft hij brede kennis van zowel de inhoud als de organisatorische context van projecten.

Naast uitdagingen in zijn werk, zoek Christiaan ze ook op sportief vlak. Zo beklimt hij graag hoge bergen in de Alpen, stapt hij regelmatig met vrienden op de racefiets en doet hij graag mee aan een triatlon.

Terug naar team
Terug naar team Sander Slagboom

Sander Slagboom

Een doel is een droom met een deadline

Sander werkt graag in de publieke infra in het spanningsveld tussen politiek en uitvoering. Hij vertaalt dromen in concrete doelstellingen en regisseert tot een optimaal en waardevol resultaat.

Hij is er van overtuigd dat binding en betrokkenheid essentieel zijn om te komen tot succes.

Sander heeft ruime ervaring met verandermanagement in de spoorsector. Door de impact van iedere belanghebbende inzichtelijk te maken, weet hij weerstand om te buigen naar actie.

Daarnaast is hij regelmatig trainer/coach in Systems Engineering. Het liefst met als doel om SE te implementeren in een interdisciplinaire en complexe omgeving.

Buiten het werk om is hij graag in de bergen om te wandelen of te skiën, samen met zijn vriendin en twee dochters.

Terug naar team
Terug naar team Emiel Trommelen

Emiel Trommelen LinkedIn Profile

Everything should be made as simple as possible, but not simpler

|

Als consultant met een achtergrond bij een maritiem aannemer, weet Emiel hoe het is om complexe projecten te realiseren. Hierbij houdt Emiel een scherp oog op afwijkingen en de eventuele impact op de planning en kosten. En hij is altijd bezig om de juiste mensen bij elkaar te brengen. Daarnaast heeft zijn ervaring met programmeren hem geleerd hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd door slim om te gaan met data.

Emiel is een toegewijd persoon die goed kan luisteren en zo gemakkelijk vertrouwen creëert. Dit leidt tot een constructieve samenwerking waarbij ieders ideeën optimaal benut worden. Hij is een doorzetter die een complex probleem binnen een organisatie op waarde weet te schatten en daardoor een gerichte oplossing weet te realiseren.

Emiel vindt het belangrijk dat een oplossing wordt gevonden samen met alle betrokken partijen. Het geeft hem dan ook energie om in alle lagen van een organisatie informatie te verzamelen en dit te bundelen tot een oplossing, waarbij ieders belangen worden vertegenwoordigd.

Hij is altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en geniet er van om anderen te helpen, maar ook om van anderen te leren. Hierdoor worden zijn teamleden en hij geprikkeld om het maximale naar boven te halen.

Buiten werktijd houdt Emiel van tennissen en hardlopen. Daarnaast geniet hij er van om te reizen met zijn vriendin en zo nieuwe culturen te ontdekken.

Terug naar team
Terug naar team Jelmer van der Weide

Jelmer van der Weide

I am, because you are

|

Jelmer is een proactieve veranderaar met ervaring in het publieke domein. Een gestructureerde creatieveling, die kansen ziet voor de klant en deze meehelpt te verzilveren. Dit doet hij door analytisch en sensitief te werk te gaan, zodat hij op een heldere wijze waarde kan creëren voor de maatschappij, publieke organisaties en hun projecten.

Jelmer heeft na zijn studie Civiele Techniek aan de TU Delft enkele jaren ervaring opgedaan als adviseur bij het Ingenieursbureau van de Gemeente Amsterdam en vervolgens Vitens Evides International. Jelmer is een kundig adviseur bij complexe vraagstukken en kijkt hierbij verder dan alleen de techniek. Door oog te hebben voor mens en techniek kan hij organisaties, programma’s en projecten voorzien van waardevolle inzichten op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Jelmer houdt van pro-activiteit, scherpte en saamhorigheid. Zijn pro-activiteit helpt hem bij het initiëren en organiseren van (sociale) activiteiten. Zijn scherpte draagt bij aan luisteren, analyseren en doorvragen om zo de daadwerkelijke behoeftes helder te verwoorden. Saamhorigheid is volgens hem van belang om als team gezamenlijk meer te kunnen dan de som der individuen.

Naast zijn werk is Jelmer een fervent schaker, non-fictie lezer en avontuurlijke reiziger. Met als motto: zo veel mogelijk van de wereld zien en begrijpen en haar vervolgens beter maken.

Terug naar team
Terug naar team Jacques Werner

Jacques Werner

|

"IF YOU CAN'T EXPLAIN IT SIMPLY, YOU DON'T UNDERSTAND IT WELL ENOUGH" - ALBERT EINSTEIN

Jacques is opgeleid tot MSc duurzame energie en materialen aan de Universiteit Utrecht. Hij heeft tijdens zijn studie gespecialiseerd op gebieden betreffend proces optimalisatie en verbetering, met name middels Levens Cyclus Analyse. Als een initiatief nemende consultant is hij zelfstandig en proactief in het oppakken van zaken en het organiseren van werk. Daardoor weet hij de kern uit een boodschap te filtreren en is hij perfectionistisch met zijn werk. Hij kan werken onder hoge tijdsdruk en snel resultaten boeken. Jacques is flexibel en behulpvaardig waardoor hij makkelijk in een team mengt. Hij is enthousiast, inventief en leergierig en past dit toe aan zijn passie voor innovatie en de energie transitie.

Terug naar team
Terug naar team Jelmer de Wilde

Jelmer de Wilde LinkedIn Profile

Cultuur is de onzichtbare structuur die het gedrag bepaalt, zoals het landschap de loop van een rivier bepaalt.

Jelmer is integer, gedreven en heeft een voorliefde voor het bouwen van een organisatie waarin iedereen zich kan ontwikkelen tot de persoon die hij wil zijn in de tijd die hij er voor nodig heeft. Door de waarden van de organisatie te leven geeft Jelmer ruimte voor verandering en daagt uit. Hij adresseert op een open en directe manier issues die persoonlijke ontwikkeling voor de adviseur en het behalen van resultaat voor opdrachtgevers in de weg staan. Zo behaalt Jelmer klinkende resultaten.

Hij verwondert zich elke dag weer over nieuwe mogelijkheden van de techniek en welke mooie oplossingen daarmee voor de maatschappij gecreëerd worden. Bouwt mee aan nieuwe kennisgebieden. Daarom heeft Jelmer er zo veel plezier in met technische consultants te werken. Alsof je weer in Delft bent.

Jelmer besteedt veel tijd en aandacht aan zijn drie kinderen en zeilt graag op zijn Hobie Cat 16. Voor Stevin heeft hij 15 jaar als consultant gewerkt waarvan ruim 10 jaar als partner van een strategie realisatie bureau.

Terug naar team
Terug naar team Eren Yildirim

Eren Yildirim

Je hebt maar Ă©Ă©n reden nodig om iets wel te doen.

Eren krijgt heel erg veel energie als hij het resultaat en de mens kan verbinden waarbij het ontwikkelen, verbreden en delen van kennis een voorwaarde is. Voor Stevin heeft Eren onder andere in de spoorsector, vastgoed en ICT gewerkt, waarin hij als project-portfolio en lijnmanager zijn bijdrage heeft kunnen leveren. Naast zijn werk is Eren troste vader van een zoon en woont met zijn vrouw Michelle in Rotterdam. In zijn vrije tijd houdt hij van crossfit en te wandelen door de bossen en duinen met zijn gezin, waarbij het verdwalen en je weg terugvinden een voorwaarde is.

Terug naar team
Terug naar team Michiel van der Zanden

Michiel van der Zanden LinkedIn Profile

Change does not roll in on the wheels of inevitability, but comes through continuous struggle.

Michiel is een nuchtere, innovatieve consultant en combineert dit met een kritische blik. Door zijn open houding en oprechte interesse in anderen, weet hij eenvoudig verbinding te maken met mensen op elk niveau in en buiten de organisatie.


Michiel heeft meerdere jaren ervaring als consultant. Michiel is LEAN black belt en Lean Startup scrummaster. Hij heeft als productontwikkelaar meerdere klantgerichte IT-producten ontwikkeld. Door op jonge leeftijd van dichtbij te hebben gezien welke impact de mens kan hebben op het milieu is het zijn levensmissie om mens en milieu iedere dag een beetje beter te laten samenwerken, zodat ook onze volgende generaties verzekerd zijn van een mooie wereld. 


Zijn managementstijl kenmerkt zich het best als dienend leiderschap: Michiel zet graag anderen in hun kracht om samen het beste resultaat te behalen. 


Hij krijgt veel energie van het verkennen van (innovatieve) vraagstukken en deze te vertalen naar concrete producten en/of projecten zodat ze Ăšcht geschikt zijn om te gebruiken voor een organisatie. Michiel is ambitieus; hij wil continu verbeteren en dingen in Ă©Ă©n keer goed doen. Helaas werkt dit af en toe ook door in zijn privĂ©leven, als hij weer eens alle boodschappen in Ă©Ă©n keer de trap omhoog wil tillen (standaardafwijking = 3σ). Failure over succes hoor je hem regelmatig roepen.


In zijn vrije tijd is Michiel graag in de natuur te vinden, het liefst te voet, op zijn snowboard of op de motor.

Terug naar team