Wie zijn wij?

Wij zijn Stevin Technology Consultants

Activating Potential

Talentontwikkeling
We zijn nooit uitgeleerd
Bij Stevin werken professionals die hard willen groeien. We zijn er dan ook op gericht om onze consultants maximaal te ondersteunen in hun ontwikkeling. We activeren het potentieel van nieuw talent door een broedplaats te bieden waarin ze alle ruimte krijgen om te exploreren. We moedigen ze elke dag aan om lef te tonen en tot spraakmakende oplossingen te komen.

Wat is jouw ambitie?
We ontmoeten graag nieuw talent
Ben je nieuwsgierig geworden naar Stevin als werkgever en collega? Voel je je uitgedaagd door de klanten waarvoor we werken en de opdrachten die we doen? Ben je gedreven om jouw talent in te zetten én te ontwikkelen? We maken graag kennis.

Meet the team

Intelligentie, lef en sensitiviteit staan centraal bij onze consultants. Deze combinatie stelt ze in staat om scherpe probleemanalyses te maken en tot innovatieve oplossingen te komen. De oprechte interesse in de klant zorgt voor duurzame relaties.
Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op.

Terug naar team Luca Bearzatto

Luca Bearzatto

Challenges are overcome from the inside out, and not the other way around

Ik ben ervan overtuigd dat alle oplossingen beginnen met ‘domme’ vragen. Door mijn analytische manier van denken worden deze vragen gaandeweg steeds gerichter en ‘slimmer’. Ook laat ik mijzelf, in mijn zoektocht naar een scherp resultaat, niet snel afleiden door randzaken en zorg ik ervoor dat mijn teamleden deze focus ook behouden. Ik heb ervaring in een breed scala aan datavraagstukken en -visualisaties, specifiek op het gebied van assetmanagement. Mijn Italiaanse bloed zorgt ervoor dat ik snel contact maakt met mensen en erg enthousiast ben. Hoog-over strategisch of diep-inhoudelijk, monteur of manager, het maakt mij niet uit: ik praat graag over van alles en zoekt daarin een communicatiestijl die anderen op hun gemak stellen. In mijn vrije uren ben ik fanatiek hockeyer en coach ik ook al ruim 10 jaar hockeyteams. Verder vind je mij minimaal één keer per jaar op de piste om te skiën en kun je mij altijd wakker maken voor een goede pot schaak.

Terug naar team
Terug naar team Nick Bel

Nick Bel LinkedIn Profile

Today’s accomplishments were yesterday’s impossibilities

Al van jongs af aan was ik gefascineerd door logistieke processen, in het bijzonder die van de publieke infra. De ambitie om deze systemen beter te begrijpen en te willen verbeteren loopt als een rode draad door mijn loopbaan. En ik haal veel plezier uit het identificeren, uitwerken én implementeren van innovatieve verbeterkansen. Ik combineer op een slimme manier beschikbare kennis, data en informatie met elkaar. Een oplossing is volgens mij pas compleet als de benodigde gegevens toegankelijk zijn voor de eindgebruikers en de werkwijze is geïmplementeerd. En dit alles met een positief kritische aanpak en een ‘can do’-instelling. Door op een betrokken en plezierige manier met mijn collega’s samen te werken, inspireert ik mijn omgeving om het maximale uit elke dag te halen. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de Amsterdamse voetbalvelden en hardlooproutes. Tijdens de zomermaanden zit ik graag op de wielrenfiets, onder andere voor het beklimmen van de bekendere Europese wielercols.

Terug naar team
Terug naar team Rodi van den Bergen

Rodi van den Bergen

Ik ben een enthousiaste, gedreven teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die zaken voor elkaar wil krijgen. Zoals ik communiceer, benader ik ook mijn projecten: open, direct en met grote mate van nieuwsgierigheid. Ik doorgrond complexe problemen snel en haal de kern eruit. Ik houd mij graag bezig met vraagstukken met grote maatschappelijke impact rond het thema duurzaamheid. Het liefst complexe problemen met een hoog abstractieniveau en onzekere toekomstvariabelen, waarin de vertaling van doelen naar een plan centraal staat. In mijn vrije tijd verleg ik graag mijn horizon door te reizen. Het liefst bezoek ik Latijns Amerika vanwege de open cultuur en de mogelijkheid mijn Spaans te verbeteren.

Terug naar team
Terug naar team Reinoud Blom

Reinoud Blom

Ik houd van het ontrafelen van complexe vraagstukken, waarbij ik graag een door data en modellen gedreven analyse in een groter geheel plaatst om tot de optimale uitkomst te komen voor de betrokken partijen. Ik ben stressbestendig, werk graag in prestatiegerichte enthousiaste teams, en opereer op basis van openheid en redelijkheid. Mijn studie Industrial Engineering & Management heeft mij perfect voorbereid op werken bij Stevin: het raakvlak van technologische kennis en organisatorische vaardigheden. Mijn strategische en analytische vaardigheden heb ik verder ontwikkeld bij the Boston Consulting Group, alvorens bij Stevin meer de focus te zoeken waar ik echt blij van wordt: slimme oplossingen vinden met een grondslag in de technologie. Mijn interesse is het grootst voor vraagstukken rond de energietransitie, en wat hiermee raakvlak heeft: mobiliteit en duurzaamheid. Naast werk sport ik heel graag, in teamverband bij basketbal, en skiënd en lopend op avontuur in de bergen.

Terug naar team
Terug naar team Wyona Boers

Wyona Boers LinkedIn Profile

Use your work to build the people, not the people to build your work - Jack Hyles

Ik beweeg mij in iedere omgeving enthousiast en gedreven, met vaak als doel een gehele groep een hoger niveau te laten bereiken dan initieel verwacht werd. Dit doe ik zowel in de zakelijke omgeving als in het onderwijs. Met mijn ervaring in de procesindustrie en mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel stap ik niet aan de kant voor complexe vraagstukken waarin techniek en organisatie nauw verwikkeld zijn. Mijn kracht is om het doel altijd scherp voor ogen te houden terwijl de belangen van de omgeving en de direct betrokkenen zeer verdeeld zijn. Mijn vrijetijd besteed ik graag aan buitensport, kerk, lesgeven en lezen. Tegenstrijdig genoeg denk ik het liefst onder de douche uitgebreid na over het vergroten van waterbewustzijn.

Terug naar team
Terug naar team Dion Boertien

Dion Boertien LinkedIn Profile

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together Mens & techniek, verbinding & resultaat. Combinaties waar ik energie van krijg. Door mijn focus op zowel de zachte als harde kant weet ik tot een duurzaam resultaat te komen. Ik houd ervan als de wereld in beweging is; stilstand is achteruitgang, al kan ik soms ook bewust vertragen om uiteindelijk sneller of beter het beoogde doel te bereiken. Ik kan dit door overzicht te hebben en het doel scherp te houden. Ik ben nuchter, open, sociaal, maak complexe zaken graag simpel, geniet van samenwerken en ben resultaatgericht. Ik ben de persoon die alle lagen en expertises van een organisatie met elkaar verbindt en elkaar laat begrijpen, om zo het beste resultaat te behalen. Capaciteiten waar ik in mijn studie Technische Bedrijfskunde en verschillende leidinggevende functies binnen ProRail veel ervaring mee heb opgedaan. Ik woon met mijn vrouw en zoon in Amersfoort. Naast het werk geniet ik van muziek maken, sporten, kerk en gezelschapsspellen. Winnen is bij dat laatste voor mij de enige optie, het liefst in teamverband.

Terug naar team
Terug naar team Joost Böggemann

Joost Böggemann

I never lose, I either win or learn

Ik ben een wereldburger die mijn ervaring en capaciteiten wil inzetten voor gepassioneerde teams die duurzame oplossingen willen realiseren. Mijn hands-on start van mijn carrière destijds, helpt mij nu om in complexe strategische projecten ook de dagelijkse realiteit van de betrokken uitvoerenden te snappen en daarop te anticiperen om tot succesvolle project implementaties te komen. Het liefst acteer ik zowel op de technische - bedrijfskundige “as” alsook op de strategische - realisatie “as”. Na veel project en bedrijfs -ervaring over de hele wereld heb ik nu de passie om de eigen Nederlandse infrastructuur te helpen met verduurzaming en efficiencyverbeteringen, zoals bijvoorbeeld de inzet van waterstof. Heldere communicatie, logische visuele weergaven en gepassioneerd teamwork zijn voor mij kern-factoren in werk. Met ervaring in Business Development, Project Management en Construction Management in diverse industrieën (o.a. Energie, Havens, Afval, Maritiem) wil ik klanten helpen met hun dagelijkse uitdagingen! Mijn vrije tijd vul ik graag met mijn gezin, vrienden, zeilen en klussen.

Terug naar team
Terug naar team Ingmar Bolderink

Ingmar Bolderink

Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships

Ik heb een voorliefde voor de publieke infrastructuur en een fascinatie voor data. Mijn doel is om deze twee werelden bij elkaar te brengen. Dit wil ik bereiken door met klanten in deze sector, vanuit de grote hoeveelheid data die ze hebben, betekenisvolle inzichten op te doen. Vanuit daar advies geven en daadwerkelijk verandering te bewerkstelligen. Ik haal het beste uit mijzelf door de interactie met anderen. Samenwerken geeft mij energie om vast te bijten in de meest complexe problemen. Het vinden van de win-win situatie voor alle betrokkenen geeft mij de grootste voldoening. Ik heb in de afgelopen jaren veel kennis opgedaan van innovatieve projecten in de spoorsector, zowel in Nederland als over de grens. Ik heb projecten gedaan waarbij mijn handen vies werden tot ingewikkelde vraagstukken met allerlei stakeholders. Het belangrijkste wat ik hiervan geleerd heb is, is dat je de operationele processen pas kan verbeteren als je echt begrijpt hoe het in de praktijk werkt. Ik zit buiten mijn werk graag op de mountainbike en ik ga minimaal één keer per jaar naar de bergen.

Terug naar team
Terug naar team Rein Boshuisen

Rein Boshuisen LinkedIn Profile

Techniek als middel om gezamenlijk je einddoel te realiseren

Ik ben een ambitieuze projectmanager die in teamverband gaat voor het beste resultaat. Daarin schakel ik tussen technisch inhoudelijk niveau en organisatieniveau om zo de diverse mensen en teams met elkaar te verbinden. Door mijn werktuigbouwkundige achtergrond ben ik in staat om technisch inhoudelijk mee te denken en advies te geven, maar tegelijkertijd de organisatiebelangen in het oog te houden. Ik heb brede ervaring in de private en publieke sector op het gebied van technologie en ICT en heb een persoonlijke interesse voor innovatieve technologie, duurzaamheid en IT. Buiten mijn werk zeil ik graag, zowel in wedstrijd als recreatief verband. Tijdens zeilwedstrijden speelt sportiviteit een grote rol, iets wat ik in zakelijk opzicht ook erg belangrijk vindt.

Terug naar team
Terug naar team Dick Bruin

Dick Bruin LinkedIn Profile

Everything is possible, dream, believe, act, achieve!

Door de combinatie van een technische en beleidsmanagement gerichte studie, een brede werkervaring en sociale curriculaire activiteiten heb ik geleerd om verbindingen tussen complexe vraagstukken en belangen van de betrokken belanghebbenden te bouwen. Ik ben daarnaast door mijn topsportmentaliteit een gedreven persoon die ervan houdt te werken in multidisciplinaire en multiculturele teams, om gezamenlijk een hoger doel te bereiken.

Terug naar team
Terug naar team Camiel van der Burg

Camiel van der Burg LinkedIn Profile

Leer niet om te werken, maar werk om te leren

Ik houd van problemen waarvan de oplossing er ècht toe doet. Door mijn achtergrond en analytische instelling kom ik snel tot de kern. Uitgangspunt voor mij is dat mensen bij de oplossing betrokken worden en samen leren. De 12 jaar vóór Stevin heb ik gewerkt en geleerd in de machine-industrie en in de spoorsector. Als projectmanager en lijnmanager heb ik in verschillende opdrachten en rollen mijn bijdrage geleverd. Meestal in een praktische no-nonsense context. Altijd met hart voor de mensen die de uitdaging aangaan. Ik woon met Marceline samen in West-Betuwe. Ik zing graag en het liefst met mijn Close Harmony koor. Daarnaast ben ik graag buiten en meestal op sportieve wijze: racefietsen, wandelen of hardlopen.

Terug naar team
Terug naar team Robin Coester

Robin Coester LinkedIn Profile

Good people bring out the best in people.

Ik ben een gedreven professional die ernaar streeft een optimaal resultaat te behalen met de organisatie die hiervoor aan de lat staat. Een belangrijk uitgangspunt is dat ik uitga van de sterkte in de mensen en deze samen zo effectief mogelijk inzet. Uit mijn ervaringen de afgelopen 10 jaar in onder andere de spoorsector, procesindustrie en high tech maakindustrie blijkt dat organisaties die een “structurele sprong” willen maken, te maken krijgen met impactvolle ups en downs voordat het eindresultaat behaald wordt. Juist het teweeg brengen van benodigde veranderingen, het gezamenlijk ervaren en het uiteindelijke behalen van successen, is een intrinsieke drijfveer voor mij, waarbij sportiviteit hoog in mijn vaandel staat. In mijn vrije tijd begeleid ik een jeugdvoetbalteam op eenzelfde wijze.

Terug naar team
Terug naar team Albert-Jan Egmond

Albert-Jan Egmond LinkedIn Profile

Het is makkelijk om dingen moeilijker te maken, maar moeilijk om dingen makkelijker te maken!

Ik ben een betrokken, gedreven en enthousiast mensen mens, ik ben altijd op zoek naar de perfecte verbinding waarmee alle betrokkenen een win win kunnen halen. Ik doorgrond problemen graag totaal, om vervolgens met de beste oplossing te komen. Ik haal mijn ontspanning en mijn inspiratie uit de natuur en ben daarnaast regelmatig aan het sporten om geestelijk en lichamelijk in conditie te blijven. Ik heb een lieve vriendin, ben vader van 3 kinderen en heb een hond. Ik ben inmiddels al meer dan 15 jaar als ondernemer actief, waarvan een deel als oprichter en directeur van Stevin. Ik heb mijn eerdere werkervaring opgedaan bij technologie concerns Stork en Ascom en ben na enkele leidinggevende posities uiteindelijk voor mijzelf begonnen.

Terug naar team
Terug naar team Martijn Frijns

Martijn Frijns LinkedIn Profile

It is always the simple that produces the marvelous

Ik ben een betrokken consultant met een achtergrond in zowel werktuigbouwkunde als bedrijfskunde. Innovatie en continue verbetering zijn twee van mijn persoonlijke drijfveren. In het bijzonder ligt mijn passie bij de ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things. Enerzijds omvat dit de data-gedreven processen die hiermee gepaard gaan, en anderzijds de mogelijkheden die deze ontwikkelingen teweegbrengen voor innovatieve businessmodellen. Mijn analytische vaardigheden stellen Martijn in staat om snel tot de kern van problemen te komen. In uitdagende situaties breng ik graag de juiste mensen en kennis bij elkaar, om een oplossing te bereiken die een optimum creëert voor alle betrokken partijen. Door mijn multidisciplinaire achtergrond ben ik effectief inzetbaar op het snijvlak van organisatie en techniek.

Terug naar team
Terug naar team Wilan Hartwig

Wilan Hartwig LinkedIn Profile

Als het probleem het probleem niet is, dan is de oplossing de oplossing niet.

Het systeem overzien door middel van inzicht in de details is waar ik warm voor draai. Ik ben een gedreven systeemdenker die met mijn psychologische achtergrond het menselijk aspect in een systeem zeker niet over het hoofd zie. Door mijn inlevingsvermogen en oprechte interesse weet ik mensen met elkaar te verbinden en zo het optimale uit een oplossing te halen. Door middel van mijn master in Complex Systems Engineering and Management kan ik systemen overzichtelijk en begrijpelijk weergeven. Ik heb naast psychologie ook technische bestuurskunde gestudeerd. Waar ik een passie voor de energietransitie heb ontwikkeld. Met deze achtergrond probeer ik een brug te slaan tussen techneuten en het management. Dit heb ik tot uiting gebracht in zijn afstudeeropdracht waarbij ik onderzoek deed naar verschillende passende marktstructuren in de toekomstige regionale warmte-infrastructuur in Zuid-Holland.

Terug naar team
Terug naar team Steven Hoog

Steven Hoog LinkedIn Profile

Een team is meer dan de som der individuen

Werken in teamverband is het mooiste dat er is. Samen de uitdaging aan gaan, samen committeren om tot oplossingen komen, samen de eindstreep van een project halen. Ik ben een echte teamspeler, die een goede samenwerking in goede harmonie tussen alle projectleden hoog in het vaandel heeft staan. Het functioneren van een team is namelijk meer dan een optelsom van de kwaliteiten van de individuele teamleden. Door mijn rol als trainer/coach van het eerste team van de Delftsche Studenten Hockey Club, het team waar ik 6 jaar als speler voor uit kwam en de club waar Stevin hoofdsponsor van is, heb ik ook buiten het werk ervaring met het aansturen, begeleiden en vormen van een team. In de vijf jaar dat ik bij ingenieursbureau ImProvia gewerkt heb, heb ik zeer veel ervaring opgedaan in grote (infrastructurele) UAV-GC projecten. Enerzijds als projectleider, anderzijds als Systems Engineer en/of contractmanager. Door mijn ruime ervaringen met UAV-GC, kan ik juist projecten met deze contractvorm naar een hoger niveau tillen. Ook als projectmanager sta ik mijn mannetje, dankzij de verschillende projecten en rollen die ik gedaan heb. Het brede en verschillende pallet aan projecten in verschillende omgeving waarin ik gewerkt heb (van aanleg van snelwegen, tot de renovatie van Thialf en van bagagesystemen tot waterzuiveringsinstallaties), toont aan dat ik het onbekende niet schuw en door snel te schakelen snel projectkennis kan opdoen. Buiten mijn werk ben ik erg sportief ingesteld. Hockey is mijn grote passie, de laatste jaren is daar hardlopen aan toegevoegd, resulterend in het lopen van de marathon van Amsterdam. Het werken in teamverband (hockey) en de uithoudingsvermogen en discipline van het hardlopen zijn kenmerken die ik ook in zakelijk verband erg belangrijk vind.

Terug naar team
Terug naar team Eddy Janssen

Eddy Janssen

“A transition towards a more sustainable society is about making an investment in the future of our kids and their kids, and we owe it to hem”

Ik ben een professional met meer dan 14 jaar advies en management ervaring in de energiesector. Ik heb veelvuldig multidisciplinaire teams geleid om tot succesvolle projectresultaten voor onze klanten te komen. Bij mijn teams leiden transparantie, commitment en strakke uitvoering tot resultaten die verwachtingen overtreffen. Met mijn technisch bedrijfskundige achtergrond kan ik stakeholders en teamleden uitdagen om met creatieve en innovatieve oplossingen te komen waarvan onze klanten, de eindgebruikers, de maatschappij en het milieu profiteren. Ik heb een passie voor duurzaamheid en de energietransitie, en een drive om alles steeds efficiënter en effectiever te maken. Samen tot breed gedragen oplossingen komen om de energietransitie te versnellen is waar ik mij in mijn werk voor inzet, en ook privé krijg ik daar veel energie van (thuis, of samen met buurtgenoten in onze wijk)!

Terug naar team
Terug naar team Adriano van der Kleij

Adriano van der Kleij LinkedIn Profile

Het zijn de mensen die de technologie maken

Ik ben gedreven om de samenwerking tussen mensen en techniek te verbeteren. Om te doorgronden hoe processen beter kunnen, ga ik graag het gesprek aan met verschillende afdelingen binnen een organisatie. Ik word gezien als de verbinder. Wat hierbij helpt is dat ik van nature erg nieuwsgierig ben naar wat iemand drijft. Daardoor maak ik echt contact en weet ik tot de kern te komen. Na mijn studie werktuigbouwkunde aan de TU Delft ben ik gaan werken in de chemische industrie, vervolgens heb ik de overstap naar de duurzaamheidssector gemaakt. Ik heb complexe projecten geleid, waaronder de opzet van een netwerk voor duurzame brandstoffen. Het geeft mij veel energie om ideeën en concepten om te zettin in tastbare resultaten. In mijn vrije tijd wissel ik graag het gezellige Rotterdamse stadsleven af met rust in de natuur. Dat doe ik het liefst samen met mijn vrouw Jolijn en zonen Philip en Juliaan. Daarnaast sta ik graag in de keuken om op zoek te gaan naar bijzondere combinaties van ingrediënten, waarmee ik mijn vrienden vaak weet te verrassen.

Terug naar team
Terug naar team Anna Klein

Anna Klein LinkedIn Profile

All of science is nothing more than the redefinement of everyday thinking. We can not solve our problems with the same thinking we used when we created them.

Alles is verbonden - dat is voor mij meer dan een mantra. Verbindingen leggen tussen gebeurtenissen en thema's die op de eerste blik geen verband lijken te hebben typeert mij. Vanuit deze blik kom ik met creatieve oplossingen op complex lijkende vraagstukken. Ik krijg veel energie van het verenigen van mijn teams en het motiveren van hen om woorden te vertalen naar acties. Dit doet ik met een aanstekelijk enthousiasme. In mijn werk haal ik dus vooral energie uit uitdagingen die om een andere manier van werken vragen. In mijn vorige baan als project Consultant bij Balance - Advies, Interim, Projecten heb ik in verschillende projecten de uitvoeringskant leren kennen en managen. Hierdoor weet ik de belangen van alle projectpartners bij elkaar te brengen om tot een optimaal resultaat te komen. Zo heb ik in mijn rol als Adviseur Assetmanagement mogen bijdragen aan het harmoniseren van de Duitse en Nederlandse assetmanagement-strategie van TenneT TSO. Daarnaast ben ik heel flexibel. Ik ben de uitdaging aangegaan om drie jaar geleden het Duitse Lüneburg te verlaten en naar Nederland te verhuizen. Ik wist mij snel aan een nieuwe cultuur, taal en omgeving aan te passen. Continue nieuwe dingen blijven leren en uitdagingen opzoeken hoort voor mij bij een goed leven Ook naast mijn werk ben ik een echte doorzetter. Door een achtergrond in verschillende topsporten weet ik dat teamplay, goed zelf-management en vooral eigen verantwoordelijkheid en initiatief nemen cruciaal zijn om in sport, maar ook in het dagelijks leven succesvol te zijn. Ik heb aan een wereldkampioenschap deelgenomen en ben op dit moment op nationaal niveau aan het roeien

Terug naar team
Terug naar team Rick van Koppen

Rick van Koppen LinkedIn Profile

We can accomplish more together than we can alone

Ik ben nieuwsgierig van aard, werk graag samen in teams en ben oprecht betrokken bij klanten. Ik hanteer een analytische en pragmatische aanpak om tot passende oplossingen te komen. Mijn prettige communicatie zorgt er voor dat deze oplossingen breed gedragen wordt. Tijdens mijn studie Technische Bestuurskunde heb ik zeer brede technische kennis en vaardigheden opgedaan. Deze vaardigheden worden door mij ingezet op het snijvlak van techniek en maatschappij. In mijn tijd bij PwC en Strategy& heb ik verschillende partijen in de energiesector geadviseerd over complexe onderwerpen als duurzaamheid, strategie en regulering. Mijn vrije tijd vul ik het liefst omringd door vrienden en familie. Daarnaast houd ik mij graag bezig met lezen, het kraken van brain puzzels of ben ik te vinden op het tennisveld.

Terug naar team
Terug naar team Kajan Kort

Kajan Kort LinkedIn Profile

WERKVELD
Techniek. Economie. Natuur. De wereld om ons heen én wijzelf veranderen voortdurend. We groeien met horten en stoten richting een harmonieuze balans met de natuur. Dit is een zoektocht, een avontuur. Hiervoor zijn duurzame innovaties en maatschappelijk verantwoordelijke technologieën hard nodig. Met genoeg energie kan alles gemaakt worden. Water. Schone lucht. Zelfs materie. Graag zet ik mij 100% in voor duurzame energiesystemen. Bij Stevin werk ik daarom aan de implementatie van energiehubs in de gebouwde omgeving. Hiervoor gebruik ik mijn studieachtergrond in Sustainable Energy Technologies (TU Delft) met specialisatie in zonne-energie en batterijtechnologie. De afgelopen jaren heb ik werkervaring opgedaan als businessconsultant voor klimaat- en verduurzamingsvraagstukken van multinationals en grote overheden.

OVER KAJAN
2 uur ‘s nachts, gebons op de deur. Of ik kan helpen met een bergredding. Natuurlijk doe ik dat; ik sta 100% aan. Van grote problemen en verantwoordelijkheid gaat mijn hart sneller kloppen. Graag sta ik met mensen in verbinding tijdens het zoeken naar oplossingen. Een zoektocht. Samen gaan we tot het uiterste en samen komen we eruit. Als ik verschillende partijen samenbreng, vind ik openheid, eerlijkheid en vertrouwen erg belangrijk. Ik breng gratis mijn opgewekte energie, oprechte interesse en interculturele ervaring mee als ik aanschuif bij een project. Met mijn vindingrijkheid en assertieve communicatiestijl maak ik snel meters in een project. Daarin verken ik graag nieuwe mogelijkheden met ‘wat er al is’, of help ik mee met het ontwerp van nieuwe ‘puzzelstukjes’. Voor mij is energieopslag zo’n puzzelstuk in de energietransitie. Als ik buiten de kaders van de energietransitie filosofeer over de toekomst, passeren nature-based-solutions en het grootschalig aanplanten van nieuwe bossen vaak de revue. Ook naast mijn werk ben ik graag bezig: ik hou van bergsport, avontuur in de wildernis, elektronische muziek en klussen.

Terug naar team
Terug naar team Jort Kuiper

Jort Kuiper LinkedIn Profile

Strive for continuous improvement, instead of perfection

Ik ben altijd op zoek naar verandering die positief bijdraagt aan een organisatie, aan anderen en aan mijzelf. Hierbij maakt het niet uit of het een verbetering is door procesoptimalisatie, door een technische innovatie of dat een gedragsverandering zorgt voor het gewenste effect. Ik haal mijn energie uit het samenbrengen van partijen met verschillende belangen. Hierbij is het helder bepalen van het gezamenlijk einddoel en het benoemen van het gemeenschappelijke belang essentieel. Hiermee wordt iedereen betrokken en wordt men meegenomen in de verandering. Dit combineer ik met een pragmatisch aanpak om tot het maximale resultaat te komen. Naast een technische achtergrond in transportkunde heb ik ook meerdere jaren ervaring in de ICT. Altijd handig in een wereld die steeds sneller digitaliseert. Naast mijn werk ben ik veel op het hockeyveld te vinden en ren ik regelmatig lange afstanden. En als het kan zit ik in de sneeuw.

Terug naar team
Terug naar team Ellen van Loo

Ellen van Loo LinkedIn Profile

Terug naar team
Terug naar team Justin van Loon

Justin van Loon LinkedIn Profile

Set a goal so big you cannot achieve it until you grow into the person who can

Gedreven en energieke projectmanager met een mindset om dingen voor elkaar te krijgen, zelfs in complexe omgevingen met veel obstakels. Hierbij maak ik gebruik van mijn persoonlijke productiviteit en creativiteit. Ik werk vanuit een open en enthousiaste houding graag samen met anderen om te verbinden en tastbare, duurzame resultaten te behalen. Door een helikopterview ben ik in staat om de details te ontstijgen en het grotere geheel te blijven zien. Ik heb meerdere jaren ervaring met consultancy en project management in internationale en complexe omgevingen, waarin ik specialistische projecten rondom data architectuur en IT implementatie heb geleid, en heb gewerkt aan business-integratie en business-strategie vraagstukken. Mijn specifieke functionele kennis ligt bij informatiemanagement, kennismanagement, en leren in organisaties, en hoe dit organisaties kan helpen om zich te onderscheiden. Door mijn studie-achtergrond in 'Industrial Engineering & Management' en mijn ervaring als 'Technology Consultant' kan ik zowel de bedrijfsmatig/ economische als de technische/ inhoudelijke kant van organisaties doorzien en ik krijg er energie van om bruggen hiertussen te bouwen.

Terug naar team
Terug naar team Luuk van Loosdrecht

Luuk van Loosdrecht

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Al vanaf jongs af aan ben ik gepassioneerd door innovaties die bijdragen aan een duurzame toekomst. Dit samen met mijn liefde voor Italië heeft mij doen besluiten om na mijn studies Politicologie en Economie, in Milaan een Master in Green Management & Energy te volgen. Hierna heb ik een jaar in de Italiaanse energiesector gewerkt, waar ik nieuwe business modellen rondom duurzame energie en e-mobiliteit heb ontwikkeld en uitgerold. Met mijn multidisciplinaire achtergrond ben ik goed in het denken op meerdere niveaus en in het meedenken over integrale oplossingen. Dit is dan ook wat ik in de energietransitie wil doen. Ik ben ervan overtuigd dat scherpe duurzaamheidsambities alleen gehaald kunnen worden van oudsher op zichzelf opererende organisaties verbindingen leggen en hierin speel ik graag een actieve rol. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst buiten, dan wel op een Gletsjer, op het voetbalveld of in de klimtouwen.

Terug naar team
Terug naar team Anke Merkx

Anke Merkx LinkedIn Profile

Do we settle for the world as it is, or do we work for the world as it should be?

Naast mijn specialisatie op het gebied van Watermanagement, door de MSc Watermanagement aan de TU Delft, heb ik me tijdens mijn studie verdiept in de energietransitie en het integraal benaderen van de complexe uitdagingen in het water- en energiedomein. Ik ben ondernemend en enthousiast en hou in projecten graag het overzicht. Ik krijg er energie van om mensen samen te brengen om uiteindelijk integraal tot de beste oplossing te komen, waarbij zowel de techniek- als de organisatie-kant in ogenschouw worden genomen. Het integraal benaderen van problemen betekent dat heldere communicatie nodig is tussen verschillende partijen en mijn prettige en duidelijke communicatie zorgen ervoor dat ik me makkelijk in verschillende teams meng en breed draagvlak kan ontwikkelen voor oplossingen. Mijn passie ligt bij maatschappelijke vraagstukken en het toekomstbestendig inrichten van zowel de publieke infrastructuur als de organisaties daaromheen. Ook naast mijn werk ben ik graag bezig: ik hou van sporten, koken of het uitzoeken van nieuwe reisbestemmingen.

Terug naar team
Terug naar team Ludger Oprinsen

Ludger Oprinsen LinkedIn Profile

Genius is making complex ideas simple, not making simple ideas complex.

Een complex vraagstuk kunnen opbreken in behapbare stukken is één van de eigenschappen waarin ik excelleer. Tijdens mijn studie werktuigbouwkunde aan de TU Delft heb ik naast het ontwikkelen van mijn analytisch vermogen ook een solide technische begrip ontwikkeld voor zowel de huidige als de toekomstige energiesystemen. Naast mijn technische basis heb ik mijn sociale eigenschappen sterk ontwikkeld tijdens verschillende leiderschaps- en internationale ervaringen. Ik heb daarbij ervaren hoe een goede samenwerking elk team tot een hoger niveau kan tillen. Ik leg graag de brug tussen de menselijke aspecten en de technische aspecten van een project. Ik heb een grote passie voor de energiesector en ik zie de energietransitie als één van de belangrijkste uitdagingen van deze tijd. Ik geloof hieraan mijn bijdrage te kunnen maximaliseren door te werken op het raakvlak tussen de mens en techniek.

Terug naar team
Terug naar team Rogier Pennings

Rogier Pennings

You can never plan for the future by the past

Ik ben sterk in het verbinden van vakgebieden. Ik haal energie uit het scheppen van orde in complexe situaties en het samen met stakeholders vinden van de best passende oplossing voor iedereen. Ik geloof erin dat uitdagingen van vandaag met een frisse en open blik benaderd moeten worden, zodat ze de kansen van morgen worden. Al vanaf mijn tiende ben ik geïnteresseerd in stedelijke ontwikkeling en mobiliteit. Na mijn studie Civiele Techniek aan de TU Delft heb ik ervaring opgedaan bij de Verenigde Naties, diverse adviesbureaus en productiebedrijven in binnen- en buitenland. Hierdoor heb ik technische problematiek van operationeel tot strategisch niveau ervaren. Naast mijn werk ben ik enthousiast hardloper en actief bij een social enterprise om het gebruik van plastic te verminderen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe bijzondere plekken in andere landen.

Terug naar team
Terug naar team Bas Poelmann

Bas Poelmann LinkedIn Profile

Het beste middel om jezelf te leren kennen is proberen een ander te begrijpen.

Bas is een energieke consultant die zijn plezier haalt uit het samen behalen van resultaat. Daarbij vindt hij het belangrijk dat iedereen vanuit zijn kracht werkt, wat zich op de werkvloer uit in het achterhalen van de behoeftes van zijn omgeving om vervolgens op zoek te gaan naar de win-win. Vanwege zijn brede analytische achtergrond is hij snel in staat om de essentie te destilleren uit grote hoeveelheden data, wat hem helpt bij het oplossen van de complexe vraagstukken die onze klanten aandragen. In het dagelijks leven haalt Bas zijn energie uit gezelschapspellen, het lezen van een goede dosis fictie en de goal leeg houden als hockeykeeper, waar hij en zijn team druk bezig zijn met het omhoogklimmen in de divisies.

Terug naar team
Terug naar team Raymond Riet

Raymond Riet LinkedIn Profile

Words may inspire but only actions create change

Ik ga altijd op zoek om het beste eruit te halen, voor mezelf, mijn gezin en de mensen waarmee ik werk. Vanuit een heldere visie; verbinden, inspireren en activeren om samen het verschil te maken, daar ga ik voor & daar sta ik voor. In de 12 jaar voor Stevin heb ik ervaring opgedaan op het gebied van Asset Management binnen de installatie techniek, met daarin oog voor mens, proces en techniek. Nu wil ik deze ervaring graag inzetten als adviseur en zo onze klanten helpen in het realiseren van hun ambities. Ik woon met mijn vrouw, zoon en dochter in Den Haag en naast het werk zoek ik mijn grenzen op in triatlon wedstrijden en ga ik graag los achter mijn drumstel.

Terug naar team
Terug naar team Bas van Schie

Bas van Schie

Je gaat het pas zien als je het doorhebt -Johan Cruijff

Met mijn achtergrond als natuurkundige ben ik een echte onderzoeker en gericht op het oplossen van technisch complexe vraagstukken. Ik ben een specialist op het gebied van reliability engineering. Met name het optimaliseren van life-cycle costs, zoals in infrastructuurprojecten, vind ik interessant. Daarnaast ben ik altijd bezig met het vergroten van mijn kennis, maar ook het uitdragen en delen hiervan. Zo ben ik bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Risicoanalyse en Bedrijfszekerheid. In mijn vrije tijd doe ik o.a. aan wielrennen en Australian football, wat een verrassende keuze is voor een risicoanalist.

Terug naar team
Terug naar team Ivo Schoemaker

Ivo Schoemaker

“When the winds of change blow, some people build walls and others build windmills.”

Ik ben een betrokken en energieke consultant met ruime ervaring in de energiesector als manager en adviseur. Vóór Stevin heb ik o.a. gewerkt als Manager Assetmanagement bij een groot energie netwerkbedrijf. In deze rol was ik als opdrachtgever verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van investerings- en onderhoudsprojecten. Met een achtergrond in werktuigbouwkunde heb ik brede technische kennis en vaardigheden ontwikkeld met veel passie voor duurzaamheid en innovatie. Door een betrokken en mensgerichte aanpak ben ik in staat om op alle niveau’s in een organisatie de verbinding aan te gaan en samen tot een optimaal resultaat te komen. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin, mountainbiken, wielrennen en piano spelen.

Terug naar team
Terug naar team Christiaan Sijmons

Christiaan Sijmons LinkedIn Profile

We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.

Mijn passie ligt in het blijvend verbeteren van organisaties. Verbeteren door organisatie- en innovatievraagstukken op te lossen en door de organisatie samen met de mensen klaar te maken voor verandering. Hierbij sta ik voor een doelgerichte en praktische aanpak, met een scherpe blik. Waarbij de aandacht uitgaat naar zowel de inhoud als naar de mensen. Met een bachelor civiele techniek, master bedrijfskunde en met acht jaar werkervaring, heb ik veel verschillende projecten/opdrachten gerealiseerd: van infrastructurele en industriële bouwwerken tot het implementeren van IT-projecten. Uitdagingen aangaan en blijven leren zijn mijn persoonlijke drijfveren. Naast uitdagingen in mijn werk, zoek ik ze ook graag op sportief vlak. Zo beklim ik hoge bergen in de Alpen, stap ik regelmatig met vrienden op de racefiets en ben ik elke zondag op het hockeyveld te vinden.

Terug naar team
Terug naar team Sander Slagboom

Sander Slagboom

Een doel is een droom met een deadline

Ik werk graag in de publieke infra in het spanningsveld tussen politiek en uitvoering. Ik vertaal dromen in concrete doelstellingen en regisseer tot een optimaal en waardevol resultaat. Ik ben er van overtuigd dat binding en betrokkenheid essentieel zijn om te komen tot succes. Ik heb ruime ervaring met verandermanagement in de spoorsector. Door de impact van iedere belanghebbende inzichtelijk te maken, weet ik weerstand om te buigen naar actie. Daarnaast ben ik regelmatig trainer/coach in Systems Engineering. Het liefst met als doel om SE te implementeren in een interdisciplinaire en complexe omgeving. Buiten het werk om ben ik graag in de bergen om te wandelen of te skiën, samen met mijn vriendin en twee dochters.

Terug naar team
Terug naar team Emiel Trommelen

Emiel Trommelen LinkedIn Profile

Everything should be made as simple as possible, but not simpler

Als consultant met een achtergrond bij een maritiem aannemer, weet ik hoe het is om complexe projecten te realiseren. Hierbij houd ik een scherp oog op afwijkingen en de eventuele impact op de planning en kosten. Ik ben altijd bezig om de juiste mensen bij elkaar te brengen. Daarnaast heeft mijn ervaring met programmeren mij geleerd hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd door slim om te gaan met data. Ik ben een toegewijd persoon die goed kan luisteren en zo gemakkelijk vertrouwen creëert. Dit leidt tot een constructieve samenwerking waarbij ieders ideeën optimaal benut worden. Ik ben een doorzetter die een complex probleem binnen een organisatie op waarde weet te schatten en daardoor een gerichte oplossing weet te realiseren. Ik vind het belangrijk dat een oplossing wordt gevonden samen met alle betrokken partijen. Het geeft mij dan ook energie om in alle lagen van een organisatie informatie te verzamelen en dit te bundelen tot een oplossing, waarbij ieders belangen worden vertegenwoordigd. Ik ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en geniet er van om anderen te helpen, maar ook om van anderen te leren. Hierdoor worden mijn teamleden en ik zelf geprikkeld om het maximale naar boven te halen. Buiten werktijd houd ik van tennissen en hardlopen. Daarnaast geniet ik er van om te reizen met mijn vriendin en zo nieuwe culturen te ontdekken.

Terug naar team
Terug naar team Jelmer van der Weide

Jelmer van der Weide

I am, because you are

Ik ben een proactieve veranderaar met ervaring in het publieke domein. Een gestructureerde creatieveling, die kansen ziet voor de klant en deze meehelpt te verzilveren. Dit doe ik door analytisch en sensitief te werk te gaan, zodat ik op een heldere wijze waarde kan creëren voor de maatschappij, publieke organisaties en hun projecten. Ik heb na mijn studie Civiele Techniek aan de TU Delft enkele jaren ervaring opgedaan als adviseur bij het Ingenieursbureau van de Gemeente Amsterdam en vervolgens Vitens Evides International. Ik ben een kundig adviseur bij complexe vraagstukken en kijk hierbij verder dan alleen de techniek. Door oog te hebben voor mens en techniek kan ik organisaties, programma’s en projecten voorzien van waardevolle inzichten op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Ik houd van pro-activiteit, scherpte en saamhorigheid. Mijn pro-activiteit helpt mij bij het initiëren en organiseren van (sociale) activiteiten. Mijn scherpte draagt bij aan luisteren, analyseren en doorvragen om zo de daadwerkelijke behoeftes helder te verwoorden. Saamhorigheid is volgens mij van belang om als team gezamenlijk meer te kunnen dan de som der individuen. Naast mijn werk ben ik een fervent schaker, non-fictie lezer en avontuurlijke reiziger. Met als motto: zo veel mogelijk van de wereld zien en begrijpen en haar vervolgens beter maken.

Terug naar team
Terug naar team Jacques Werner

Jacques Werner LinkedIn Profile

People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel." - Maya Angelou

Ik ben opgeleid tot MSc duurzame energie en materialen aan de Universiteit Utrecht. Ik heb tijdens mijn studie gespecialiseerd op gebieden betreffend proces optimalisatie en verbetering, met name middels Levens Cyclus Analyse. Als een initiatief nemende consultant ben ik zelfstandig en proactief in het oppakken van zaken en het organiseren van werk. Daardoor weet ik de kern uit een boodschap te filtreren en ben ik perfectionistisch met mijn werk. Ik kan werken onder hoge tijdsdruk en snel resultaten boeken. Ik ben flexibel en behulpvaardig waardoor ik makkelijk in een team meng. Ik ben enthousiast, inventief en leergierig en pas dit toe aan mijn passie voor innovatie en de energie transitie.

Terug naar team
Terug naar team Jelmer de Wilde

Jelmer de Wilde LinkedIn Profile

Cultuur is de onzichtbare structuur die het gedrag bepaalt, zoals het landschap de loop van een rivier bepaalt.

Ik ben integer, gedreven en heb een voorliefde voor het bouwen van een organisatie waarin iedereen zich kan ontwikkelen tot de persoon die hij wil zijn in de tijd die hij er voor nodig heeft. Door de waarden van de organisatie te leven geef ik ruimte voor verandering en daag ik uit. Ik adresseer op een open en directe manier issues die persoonlijke ontwikkeling voor de adviseur en het behalen van resultaat voor opdrachtgevers in de weg staan. Zo behaal ik klinkende resultaten. Ik verwonder mij elke dag weer over nieuwe mogelijkheden van de techniek en welke mooie oplossingen daarmee voor de maatschappij gecreëerd worden. Ik Bouw mee aan nieuwe kennisgebieden. Daarom heb ik er zo veel plezier in met technische consultants te werken. Alsof je weer in Delft bent. Ik besteed veel tijd en aandacht aan mijn drie kinderen en zeil graag op mijn Hobie Cat 16. Voor Stevin heb ik 15 jaar als consultant gewerkt waarvan ruim 10 jaar als partner van een strategie realisatie bureau.

Terug naar team
Terug naar team Eren Yildirim

Eren Yildirim

Je hebt maar één reden nodig om iets wel te doen.

Ik krijg heel erg veel energie als ik het resultaat en de mens kan verbinden waarbij het ontwikkelen, verbreden en delen van kennis een voorwaarde is. Voor Stevin heb ik onder andere in de spoorsector, vastgoed en ICT gewerkt, waarin ik als project-portfolio en lijnmanager mijn bijdrage heb kunnen leveren. Naast mijn werk ben ik een troste vader van een zoon en woon met mijn vrouw Michelle in Rotterdam. In mijn vrije tijd houd ik van crossfit en wandelen door de bossen en duinen met mijn gezin, waarbij het verdwalen en je weg terugvinden een voorwaarde is.

Terug naar team
Terug naar team Michiel van der Zanden

Michiel van der Zanden LinkedIn Profile

Change does not roll in on the wheels of inevitability, but comes through continuous struggle.

Ik ben een nuchtere, innovatieve consultant en combineer dit met een kritische blik. Door mijn open houding en oprechte interesse in anderen, weet ik eenvoudig verbinding te maken met mensen op elk niveau in en buiten de organisatie. Ik heb meerdere jaren ervaring als consultant. Ik ben LEAN black belt en Lean Startup scrummaster. Ik heb als productontwikkelaar meerdere klantgerichte IT-producten ontwikkeld. Door op jonge leeftijd van dichtbij te hebben gezien welke impact de mens kan hebben op het milieu is het mijn levensmissie om mens en milieu iedere dag een beetje beter te laten samenwerken, zodat ook onze volgende generaties verzekerd zijn van een mooie wereld. Mijn managementstijl kenmerkt zich het best als dienend leiderschap: Ik zet graag anderen in hun kracht om samen het beste resultaat te behalen. Ik krijg veel energie van het verkennen van (innovatieve) vraagstukken en deze te vertalen naar concrete producten en/of projecten zodat ze ècht geschikt zijn om te gebruiken voor een organisatie. Ik ben ambitieus; ik wil continu verbeteren en dingen in één keer goed doen. Helaas werkt dit af en toe ook door in mijn privéleven, als ik weer eens alle boodschappen in één keer de trap omhoog wil tillen (standaardafwijking = 3σ). Failure over succes hoor je hem regelmatig roepen. In mijn vrije tijd ben ik in de natuur te vinden, het liefst te voet, op mijn snowboard of op de motor.

Terug naar team