Interview Paul Brouwer - Prorail

Terug


MAAK EEN AFSPRAAK


Of je nu een klant bent of interesse hebt om bij Stevin te werken, een kop koffie of een koud biertje doen om kennis te maken kan altijd! Klik hieronder om een afspraak te maken.

Terug


BIERTJE


Bladiebla.

Terug


KOFFIE


Bladiebla.

Interview Paul Brouwer - Prorail

Paul Brouwer is teamleider bij ProRail op de afdeling Railtechniek. Daar valt de afdeling Spoorse kruisingen onder, waar een medewerker van Stevin al geruime tijd adviseert op het gebied van System Engineering. Het eerste contact met Stevin is niet door Brouwer zelf gelegd. De adviseur van Stevin was al op zijn afdeling werkzaam toen Paul aan zijn functie begon. “ProRail werkt met een beperkt aantal ‘preferred suppliers’. Hoewel Stevin daar nog niet onder valt, is er toch voor Stevin gekozen omdat deze adviseur de juiste kennis van zaken heeft, zich zeer actief inzet en goed meedenkt over wat er op de afdeling gebeurt. We zijn daar erg positief over. Ook omdat het voor een organisatie goed is om af en toe een collega van buiten naar het team te halen vanwege zijn ‘frisse blik’. ”

'Samen om tafel'

De communicatielijnen zijn kort. Vragen en problemen worden direct besproken met de adviseur. “Maar laatst hebben we gezamenlijk een activiteit uitgedacht. Ik wil op mijn afdeling graag aandacht besteden aan teamvorming en kwaliteit. Samen met Stevin hebben het een lezing geven waarbij Stevin voor een geschikte spreker heeft gezorgd. Zij hebben natuurlijk veel contacten en konden snel iemand benaderen. Uit een heel andere branche, maar wel een die aansluit bij de werkwijze van ProRail. Ik waardeer dit enthousiasme dan ook zeer en kijk terug op een geslaagde dag.”