Energiehubs

Mobiliteits­knooppunten van de toekomst

Stevin voert regie op het realiseren van een Energiehub door als een onafhankelijke partij deze samenwerking te faciliteren

Wij zien Energiehubs als essentieel om maatschappelijk kosten laag te houden in de Energietransitie. Hoe we dit realiseren, lees je in onze whitepaper door op de button aan de rechterkant te klikken.

Voor een snelle impressie van wat wij doen op energiehubs, zie onze Onepager hieronder.

Mocht je interesse hebben, dan kan je contact opnemen met: Rogier Pennings of Rodi van den Bergen

Contact informatie is onder aan de pagina te vinden.

Downloads

Voor het downloaden van de 'whitepaper'

Whitepaper
image00
Terug Rogier Pennings

Rogier Pennings LinkedIn Profile

You can never plan for the future by the past

Rogier is sterk in het verbinden van vakgebieden. Hij haalt energie uit het scheppen van orde in complexe situaties en het samen met stakeholders vinden van de best passende oplossing voor iedereen. Hij gelooft erin dat uitdagingen van vandaag met een frisse en open blik benaderd moeten worden, zodat ze de kansen van morgen worden.

Al vanaf zijn tiende is Rogier geïnteresseerd in stedelijke ontwikkeling en mobiliteit. Na zijn studie Civiele Techniek aan de TU Delft heeft hij ervaring opgedaan bij de Verenigde Naties, diverse adviesbureaus en bij productiebedrijven in binnen- en buitenland. Hierdoor is hij bekend met technische problematiek van operationeel tot strategisch niveau.

Naast zijn werk is Rogier actief bij een social enterprise om het gebruik van plastic te verminderen. Hij is enthousiast hardloper en altijd op zoek naar nieuwe bijzondere plekken in andere landen.

Terug
Terug Rodi van den Bergen

Rodi van den Bergen LinkedIn Profile

Een welomschreven doel is het geheim van duurzaam succes

Rodi is een enthousiaste, gedreven teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die zaken voor elkaar krijgt. Zoals Rodi communiceert, benadert hij ook zijn projecten: open, direct en met een grote mate van nieuwsgierigheid. Hij doorgrondt complexe problemen snel en haalt de kern eruit.

Rodi houdt zich graag bezig met vraagstukken met grote maatschappelijke impact rond het thema duurzaamheid. Het liefst complexe problemen met een hoog abstractieniveau en onzekere toekomstvariabelen, waarin de vertaling van doelen naar een plan centraal staat.

In zijn vrije tijd verlegt Rodi graag zijn horizon door te reizen. Het liefst bezoekt hij Latijns Amerika vanwege de open cultuur en de mogelijkheid zijn Spaans te verbeteren.

Terug
Terug Wilan Hartwig

Wilan Hartwig LinkedIn Profile

Het bedenken van een oplossing voor een verkeerd probleem levert een volgend probleem.

Het system overzien door middel van inzicht in de details is waar Wilan warm voor draait. Hij is een gedreven systeemdenker die met zijn psychologische achtergrond het menselijk aspect in een systeem zeker niet over het hoofd ziet. Door zijn inlevingsvermogen en oprechte interesse weet hij mensen met elkaar te verbinden en zo het optimale uit een oplossing te halen. Door middel van zijn master in Complex Systems Engineering and Management kan hij systemen overzichtelijk en begrijpelijk weergeven. Wilan heeft naast psychologie ook technische bestuurskunde gestudeerd. Waar hij een passie voor de energietransitie heeft ontwikkeld. Met deze achtergrond probeert hij een brug te slaan tussen techneuten en het management. Dit heeft hij tot uiting gebracht in zijn afstudeeropdracht waarbij hij onderzoek deed naar verschillende passende marktstructuren in de toekomstige regionale warmte-infrastructuur in Zuid-Holland. Voor hem ligt de toekomstige uitdaging in het in kaart brengen en vertalen van verschillende complexe systemen die met elkaar moeten samenwerken. Mede hierdoor moet iedere laag in de organisatie verbonden worden en bijdragen aan de oplossingen die voor ogen zijn.

Terug